TURISTIČKI APARTMANI PRIMORDIA

I ovim putem želimo Vam iskazati gostoprimstvo i uputiti Vas u ljepote našeg kraja, ugodnu klimu, čistu i očuvanu prirodu!

Podgora

U samom srcu Dalmacije, na Makarskoj Rivijeri, smjestila se princeza Jadrana – Podgora, jedno od najslikovitijih mjesta na rivijeri. Sa svojih 2880 stanovnika nalazi se 65 km južno od Splita i 135 km sjeverno od Dubrovnika.
Podgoru sunce obasjava više od 2750 sati godišnje, što je čini jednim od najsunčanijih mjesta na Sredozemlju. S prosječnom temperaturom zraka višom od 20°C od mjeseca lipnja do listopada. Prekrasno čisto more može se pohvaliti godišnjim temperaturnim prosjekom višim od 20°C. Temperatura mora u ljetnom se periodu kreće između 25°C i 27°C. Zime su izuzetno blage i sunčane, a ljeta duga i topla sa osvježavajućim maestralom, vjetrom koji nenametljivo s pučine donosi prirodno osvježenje, prijeko potrebno u ljetnim danima. Od ostalih vjetrova tu su i bura (sjeverac), koja donosi hladnoću, te jugo, topli vjetar s mora koji donosi vlagu, a izuzetno je omiljen među poklonicima vodenih sportova poput jedrenja, surfanja i kajtinga.
Suncem okupane podno gorostasne planine-parka prirode Biokovo, prostrle su se 4 km duge podgorske obale i živopisna luka za ribarske brodove – šetalište rivom.
Podgora je od davnine poznato ribarsko središte. Kao i u ostalim primorskim mjestima, pogled Vam privlače brodovi u luci. Podgorska kočarska flota od petnaestak dobro opremljenih brodova jedna je od najvećih na ovom dijelu dalmatinske obale. Istočno od Podgore nastavlja se naselje Čaklje s plažom i novoizgrađenom lučicom za brodove.
Na brežuljku iznad luke nalazi se spomenik “Galebova krila” podignut 1962. u

Ako želite aktivan odmor

AKTIVAN ODMOR

u samoj blizini hotela imate sadržaje koji vas mogu zanimati. U neposrednoj blizini možete unajmiti skuter, biciklu, kajak, auto

VODENI SPORTOVI

nudi vam se prilika da sudjelujete u različitim zabavnim sadržajima kao vodeni sportovi, škola ronjenja

SPORT I IZLETI

možete igrati košarku ili nogomet te koristiti igralište za djecu. Osim toga imate u ponudi i mnoge izlete koje se nude u obližnjim agencijama i punktovima

GDJE SE NALAZIMO

PODGORA
Lokacija

Branimirova obala 111
21327 Podgora

Radno vrijeme

00:00 AM – 24.00 PM
Monday – Sunday

Kontakt

Tel: 00385 (0)21 625 144
E-mail: primordia@st.t-com.hr