O Nama

Potpuno obnovljena građevina, danas naš hotel, datira iz 1922. godine. Pričajući o svojoj burnoj i bogatoj prošlosti, svjedoči o događajima iza nas i predstavlja trag u vremenu, svojevrsni spomenik povijesti našeg kraja. Ova kuća bila je sjedište prve mornaričke stanice u sastavu Biokovskog odreda, kao i prve čete partizanskog mornaričkog odreda za vrijeme drugog svjetskog rata, o čemu svjedoči i spomen ploča postavljena na kuću 1972. godine.
Apartmani “Primordia”, okruženi borovom šumom, smješteni su uz samo šetalište, samo nekoliko metara od prekrasne pješčane plaže. Šum mora i krici galebova, zvučna su kulisa koja će Vas pratiti za cijelo vrijeme Vašeg boravka – bilo da se nalazite na prostranoj terasi smještenoj uz šetnicu ili na apartmanskim balkonima s kojih se pruža nevjerojatan pogled na cijelo mjesto. Jedinstven položaj apartmana “Primordia” samo je jedan od aduta koje pred Vas stavlja ovaj moderno opremljen objekt. Tri zvjezdice jamče Vam visoki nivo smještaja i usluga. 

S ugodno prostrane recepcije do svog smještaja možete stići, osim stubištem, i dizalom koje je prilagođeno za invalidne osobe. 
Na raspolaganju Vam je i restoran “Primordia” koji raspolaže klimatiziranom salom i terasom sa koje se pruža pogled na cijelo mjesto, plaže i obližnji otočni arhipelag. Osoblje našeg restorana izaći će u susret svakoj Vašoj želji i uputiti Vas u lokalne kulinarske čarolije.